Publicat la: 17.07.2020. 18:09 / 956 views

29 DE CAZURI NOI, LA BUZĂU. DOUĂ DECESE ALE UNOR PACIENȚI CONFIRMAȚI

Douazeci si noua de cazuri de imbolnavire inregistrate in ultimele 24 de ore, la nivelul judetului. Din pacate, ziua de azi inregistreaza si doua decese ale unor pacienti confirmati ca fiind infectati.

judetean 1Azi au fost înregistrate două decese ale unor pacienți confirmați cu COVID-19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 65 de ani, internată la Spitalul Județean de Urgență. Pacienta prezenta diferite comorbidități, precum diabet zaharat tip II și angină pectorală instabilă.

Cel de-al doilea caz este al unu bărbat de 55 de ani,  internat inițial la spitalul Județean și transferat ulterior la Spitalul Victor BABEȘ, din București. Din relatările aparținătorilor, pacientul nu avea comorbidități cunoscute.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 29 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus .  Șapte dintre pacienții confirmați au fost testați și diagnosticați la laboratoare private.

La nivel de județ, numărul total de decese a atins cota 26, în timp ce numărul total al persoanelor confirmate pozitiv, de la începutul pandemiei, a ajuns la 912. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!