Publicat la: 05.05.2020. 18:44 / 298 views

221 ÎN CARANTINĂ, 178 IZOLAŢI LA DOMICILIU. IATĂ ULTIMELE DATE FURNIZATE DE INSTITUŢIA PREFECTULUI

politiaAstăzi, 5 mai 2020, situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Buzău se prezintă astfel: – 221 persoane se află în carantină; – 178 de persoane sunt izolate la domiciliu. Structurile şi subunităţile IPJ Buzău, împreună cu personalul Poliţiei Locale, au desfăşurat activităţi de verificare cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse, ocazie cu care au fost controlate 351 persoane.

Dintre acestea, 70 de persoane au fost identificate că nu respectă interdicţiile privind deplasarea/libera circulaţie. În total, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 124 sancţiuni contravenţionale privind nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare, în valoare totală de 133.000 de lei.

Concomitent, jandarmi buzoieni, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti, s-au asigurat că la nivelul judeţului, sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!