Publicat la: 22.06.2020. 17:31 / 833 views

21 DE CAZURI DE INFECTARE, ÎNTR-O SINGURĂ ZI. NUMĂRUL CAZURILOR CONFIRMATE AJUNGE LA 426

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 21 cazuri de infectare cu COVID-19. De specificat că trei pacienți au fost testati și diagnosticați în laboratoare private. 

cazuri 21 covid-19Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 14 și 84 de ani.

Au fost internați, în funcție de locurile disponibile, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în spațiul special destinat pacienților diagnosticați cu COVID-19

Știrea vine după ce, în weekend, Direcția de Sănătate Publică Buzău a declarat focar de COVID-19 la două centre de îngrijire din Buzău, unde au fost confirmate 7 cazuri de infectare cu noul Coronavirus.

La Centrul de Recuperare a Copilului cu Handicap nr. 9, unde se află 94 de persoane (personal și beneficiari), 3 persoane au fost confirmate pozitiv, iar la nivelul Comunității de Supraveghere și Control a Copilului cu Dizabilități se află 37 de persoane (personal și beneficiari), iar 4 au fost confirmate pozitiv. (Andrei Solomon)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!