Publicat la: 22.05.2019. 17:54 / 759 views

12 CICLIŞTI AU REUŞIT SĂ OBŢINĂ BREVETUL DE 400 KM. AL TROFEULUI „DUMITRU DAN”

A treia etapă a trofeului „Dumitru Dan” s-a desfăşurat în weekend-ul trecut, pe o distanţă de 400 de kilometri. 12 ciclişti amatori au reuşit să străbată traseul de anduranţă în timpul stabilit şi au îndeplinit brevetul. Ultima etapă a Trofeului se va desfăşura pe o distanţă de 600 de kilometri.

trofeu 4Cel de-al treilea brevet din Trofeul „Dumitru Dan” s-a desfăşurat între 18 şi 19 mai pe o distanţă de 400 de kilometri.

După ce, în primele două etape, cicliştii au străbătut distanţe de 200 şi 300 de kilometri pentru a îndeplini cele două brevete anterioare, de această dată au avut un traseu de 400 de kilometri.

Plecarea a fost tot din curtea Muzeului Judeţean pe traseul Buzău-Cetăţuia-Ciolanu-Monteoru-Pogoanele-Padina-Ianca-Brăila-Galaţi-Focşani-Râmnicu Sărat şi Buzău.

Primii ciclişti au ajuns la finiş după miezul nopţii şi au bifat sosirea la ultimul punct de control din curtea Muzeului Judeţean.

Cel de-al patrulea brevet al primei ediţii a Trofeului „Dumitru Dan” se va desfăşura în luna iunie, pe un traseu de 600 de kilometri, care trebuie străbătut în maximum 40 de ore.

Organizatorii, Asaociaţia Club Sportiv „Penteleu” şi Muzeul Judeţean Buzău, vor organiza o etapă suplimentară pentru toţi cei care nu au reuşit să ajungă sau să termine brevetele anterioare.

Cicliştii care vor îndeplini toate cele 4 brevete, vor primi trofeul „Dumitru Dan”. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!