Publicat la: 17.07.2019. 18:03 / 638 views

10 PE UN POST, LA SPITALUL JUDEŢEAN. CONCURENŢĂ MARE PENTRU ASISTENŢI MEDICALI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău organizează cel mai mare concurs din acest an, pentru ocuparea a zeci de posturi pe mai multe secţii.

interior spitalSalarizarea din ce în ce mai bună din sistemul sanitar de stat a atras şi un număr record de aspiranţi pentru posturile scoase la bătaie.

Peste 300 de candidaţi au fost validaţi la această selecţie. Cea mai mare concurenţă se înregistrează pentru asistenţi medicali debutanţi şi infirmiere.

Până pe data de 30 iulie vor fi cunoscute rezultatele pentru toate posturile disponibile în cea mai mare unitate spitalicească din judeţ.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!