Publicat la: 03.01.2019. 19:53 / 854 views

10.000 DE BUZOIENI, ÎN PIAŢA DACIA LA PETRECEREA DE REVELION DIN FAŢA PRIMĂRIEI

Peste 10.000 de buzoieni au ţinut să fie prezenţi, în Piata Dacia, la spectacolul de Revelion organizat de Primărie. Capul de afiş al evenimentului a fost Voltaj, trupă care a urcat pe scena imediat după focul de artificii de la miezul noptii.

Still0103_00005  Still0103_00000

Peste 10.000 de persoane au participat la un grandios spectacol de Revelion organizat în centrul municipiului Buzău. Cei prezenți au numărat secundele până la intrarea în noul an alături de artişti şi autorităţile din Palatul Comunal. Focul de artificii a durat aproape zece minute.

Imediat după focul de artificii de la miezul nopții, pe scena amenajată în Piața Dacia a urcat, în uralele celor prezenți, trupa Voltaj. Înaintea lor, petrecerea fusese întreținută de nume cunoscute ale folclorului buzoian, dar și de artişti cunoscuţi la nivel naţional, precum Alessia și Liviu Teodorescu Band.

Spectacolul s-a încheiat după ora 1:00, când buzoienii s-au retras acasă sau în restaurante pentru a continua petrecerea până dimineaţă. În urma lor au rămas tone de gunoaie în Piaţa Dacia. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!