Publicat la: 20.08.2018. 18:27 / 946 views

TRANSPORT URBAN UNIC. APROXIMATIV 100 DE MAXI-TAXIURI AU DISPĂRUT DIN TRAFIC

Buzoienii care au revenit după mini-vacanţa de Sfânta Maria au putut observa că traficul din oraş se desfăşoară mai lejer decât înainte. Într-adevăr, dispariţia celor aproape 100 de microbuze care transportau persoane în regim de maxi-taxi, s-a făcut simţită încă de la primele ore iar aglomeraţia de pe arterele buzoiene a fost redusă simţitor.

autobuz 3Locul binecunoscutelor microbuze a fost luat de noile autobuze, introduse de curând pe traseele buzoiene. Cinci dintre cele 24 de autobuze Mercedes sunt conduse de şoferi care au făcut aceeaşi meserie în Anglia, în Belgia sau în Franţa.

Pentru ca lipsa vechilor mijloace de transport în comun să nu fie resimţită de buzoieni, edilii au luat măsuri.

Conform declaraţiei primarului Toma, Trans Bus a angajat încă aproximativ 100 de persoane, dintre care jumătate au lucrat ca şoferi pe fostele maxi-taxi.

După cele două săptămâni de monitorizare atentă a transportului urban de persoane, se va stabili orarul şi frecvenţa autobuzelor pe fiecare traseu în parte, în aşa fel încât călătorii să ajungă la timp la destinaţiile dorite. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!