TRANSBUZ ÎŞI BATE IAR JOC DE BUZOIENI ? CUM VOR CIRCULA AUTOBUZELE DE SĂRBĂTORI E UN MISTER!

TRANSBUZ ÎŞI BATE IAR JOC DE BUZOIENI ? CUM VOR CIRCULA AUTOBUZELE DE SĂRBĂTORI E UN MISTER!

AUTOBUZInformaţia legată de programul de funcţionare a autobuzelor în perioada sărbătorilor de iarnă a prezentat an de an, în aceaste zile, maxim interes pentru buzoieni.

În 2013 însă această informaţie n-a fost difuzată de vreo televiziune, ziar ori site local. Deşi jurnaliştii s-au străduit, dinspre Trans Bus nu s-a scurs nicio informaţie.

Directorul Jercan a avut toată ziua mobilul închis, iar la telefonul de fix al operatorului de transport local n-a răspuns nimeni. La fel şi dinspre factorii de răspundere din cadrul Primăriei Buzău.

TransBus Buzău are şi un site de internet, de unde poti afla la zi cursul euro şi prognoza meteo, nu însă şi lucrul cel mai important, programul de funcţionare al autobuzelor în această perioadă. 

 

În aceste condiţii, putem ajunge la concluzia că autobuzele nu vor mai circula deloc cine ştie până când. Iar tăcerea care înconjoară Trans Bus-ul să fie legată tocmai de această decizie nefavorabilă buzoienilor. 

Avantaj, evident, pentru maxi-taxi care va lua toţi călătorii din aceste zile şi pierdere pentru clienţii Trans Bus care vor fi nevoiţi să plătească bilet. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și