Publicat la: 08.10.2015. 19:17 / 1.107 views

SOLUŢIE ÎMPOTRIVA ACCIDENTELOR DE PE STR. MESTEACĂNULUI. SE VA DECUPA TROTUARUL PENTRU UN REFUGIU ÎN CARE SĂ OPREASCĂ AUTOBUZUL

Pe strada Mesteacănului, vizavi de fosta uzină Contactoare, există o staţie de autobuz unde se produc adesea ambuteiaje şi, mai grav, accidente rutiere.

mesteacanului 1Când autobuzul opreşte în staţie se blochează sensul către centrul oraşului, iar şoferii se angajeză adesea în depăşiri riscante. Neajunsurile din această zonă ar fi lesne rezolvate dacă din trotuar s-ar decupa un refugiu unde să oprească mijloacele de transport în comun.

Ultimul accident rutier a avut loc chiar ieri. O doamnă grăbită la volan a încercat să depăşească un maxi taxi, iar la pătrunderea  pe contrasens a lovit o ambulanţă de transport a bolnavilor pentru dializă.

Autorităţile locale promit că în scurt timp se vor lua măsuri în zona respectivă.

În plus, în zona respectivă vor fi montaţi piloni pentru blocarea accesului maşinilor pe trotuar. Pietonii trebuiau uneori să mergă pe carosabil din cauza maşinilor parcate pe trotuar de clienţii unui club deschis în zonă.   

În ultima perioadă, Primăria Buzău a decupat trotuarele în mai multe zone pentru crearea de locuri de parcare dar şi pentru fluidizarea traficului.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!