Publicat la: 05.12.2017. 19:19 / 1.233 views

SCHIMBĂRI PE STRADA FRĂSINET. SE MUTĂ DOUĂ STAŢII DE AUTOBUZ

Noi lucrări pe străzile din municipiu. În aceste zile, angajaţii Urbis lucrează de zor pentru reamenajarea a două staţii de autobuz de pe strada Frăsinet. Staţiile vor fi mutate la solicitarea şoferilor. Comisia de Siguranţă Rutieră consideră că această soluţie va duce la descongestionarea traficului.

statie mutata 1Două staţii de autobuz vor fi mutate şi reamenajate în aceste zile pe strada Frăsinet. Prima este cea de la Biserica Sfântul Ştefan, care momentan se află în curbă şi nu beneficiază nici de o alveolă care să îi ajute pe şoferi să depăşească mai uşor mijloacele de transport.

Cea de-a doua staţie ce va fi mutată se află momentan în apropierea Carrefour, însă va fi relocată cateva zeci de metri mai în spate.

Reprezentanţii Primăriei Buzău aşteaptă în continuare din partea buzoienilor sugestii şi sesizări cu privire la modificările care se impun. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!