Publicat la: 24.07.2015. 19:15 / 1.397 views

REFUGII PENTRU AUTOBUZE, OCUPATE DE AUTOTURISME. EXISTĂ ŞI ŞOFERI DE AUTOBUZ CARE OCOLESC REFUGIILE

Refugiile din staţiile de autobuz şi maxi taxi din Buzău au fost amplasate în zonele cele mai circulate din oraş.

refugiu 2Rolul lor este de a permite oprirea în staţii a mijloacelor de transport în comun fără a se încurca traficul. Din păcate, unii şoferi buzoieni ocupă refugiile cu propriile autoturisme, pentru a-şi rezolva, cît mai comod, treburile din zonă.                              

Din cauza şoferilor comozi, autobuzele şi microbuzele care deservesc transportul în comun trebuie să oprească în stradă şi să blocheze traficul. Pe de altă parte, există şi şoferi de autobuze care nu folosesc refugiile chiar şi atunci când sunt libere.

De cele mai multe ori, posesorii autoturismelor care parchează neregulamentar “scapă” cu doar două puncte penalizare şi o amendă de pînă în 200 de lei. Sancţiunile primite nu-i împiedică, pe unii dintre ei, să recidiveze în a parca aiurea. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!