Publicat la: 18.11.2015. 20:15 / 996 views

PRIMĂRIA ŞI-A RESPECTAT PROMISIUNEA: ALVEOLĂ PENTRU AUTOBUZE LA CONTACTOARE

În urmă cu câteva săptămâni, în urma producerii unui accident de circulaţie în zona Contactoare, reprezentanţii Primăriei promiteau că în cel mai scurt timp se vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului.

statie-31Chiar dacă lucrările nu au fost demarate la termenul avansat de Primărie, acum în zona respectivă este un adevărat şantier. Se decupează trotuarul pentru crearea unei alveole în care să oprească autobuzele şi microbuzele, astfel încât şoferii să nu mai fie nevoiţi să facă depăşiri riscante.

Mai mult decât atât, în următoarele zile, în faţa fostei fabrici în care funcţionează acum un club, se vor monta stâlpişori metalici pentru a împiedica şoferii să mai parcheze pe trotuar.

Şi în perioada următoare, potrivit conducerii Urbis Serv, vor avea loc astfel de lucrări în municipiul Buzău. Astfel de măsuri se iau pentru fluidizarea traficului şi pentru protejarea pietonilor.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!