OUT DIN CUPA ROMÂNIEI. FC BUZĂU, ELIMINATĂ DE ZIMBRUL SLOBOZIA CONACHI

OUT DIN CUPA ROMÂNIEI. FC BUZĂU, ELIMINATĂ DE ZIMBRUL SLOBOZIA CONACHI

cupa 1Bucurie pentru cei câţiva fani ai echipei din judeţul Galaţi, după finalul meciului disputat aseară, pe Stadionul Gloria. Slobozia Conachi a obţinut calificarea chiar pe terenul FC Buzău, după ce s-a impus cu 3 la 2, la finalul celor 90 de minute regulamentare. Oaspeţii au deschis ostilităţile reuşind să transforme un penalty, prin State. Buzoienii au egalat tot din lovitură de pedeapsă, imediat după pauză, şi se părea că partida va lua o turnură în favoarea gazdelor.

Din păcate pentru FC Buzău, tot Zimbrul a reuşit să înscrie, prin Lupu, din lovitură liberă. Elevii lui Vasile Tudose au revenit, încă o dată, în minutul 79, graţie unui autogol a lui Cazacu. Toate speranţele buzoienilor s-au năruit în minutul 85, când oaspeţii au primit încă o lovitură de pedeapsă, transformată de Tudosă. FC Buzău se opreşte după turul întâi, la prima participare în Cupa României.

Faza a doua a competiţiei este programată pe 23 august, de la ora 17.30. Din turul doi, va intra în competiţie şi cealaltă reprezentantă a judeţului, Olimpia Rm.Sărat. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și