O NOUĂ STAŢIE DE AUTOBUZ VA FI ÎNFIINŢATĂ PE FRĂSINET

O NOUĂ STAŢIE DE AUTOBUZ VA FI ÎNFIINŢATĂ PE FRĂSINET

Angajaţii Urbis Serv lucrează de zor pe strada Frăsinet, acolo unde municipalitatea doreşte să amenajeze o nouă staţie pentru mijloacele de transport în comun. Ea vine ca răspuns la solicitarea mai multor buzoieni de a avea o staţie în apropierea magazinului SCDL, care vinde legume şi conserve pentru sezonul rece. De asemenea, cea existentă de la Biserica Sfântul Ştefan va fi reamenajată.

statiePrimăria a decis să faciliteze accesul la magazinul Staţiunii de Cercetare şi în împrejurimi pentru buzoienii care circulă cu autobuzul, mai ales că cea mai apropiată staţie se află la cel puţin 500 de metri distanţă. Astfel, va fi înfiinţată o nouă staţie de autobuz chiar peste drum de magazinul Staţiunii de Cercetare. Cel mai mult se vor bucura clienţii, care plecau acasă pe jos, cu sacoşele încărcate sau cu sticlele de conserve pentru iarnă. Pentru amenajare a fost decupat trotuarul, creându-se, altfel, o alveolă în interiorul căreia autobuzele şi microbuzele pot opri fără a perturba traficul în zonă.

De asemenea, staţia deja existentă la Biserica Sfântul Ştefan va fi reamenajată. Şi aici trotuarul va suferi modificări pentru ca autobuzele să nu mai perturbe traficul.

Potrivit reprezentanţilor Urbis, amplasamentul va fi predat Primăriei săptămâna viitoare, urmând ca staţia să devină utilizabilă imediat după recepţia lucrării. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și