Publicat la: 25.10.2016. 20:01 / 1.706 views

FLOTA TRANS BUS S-A MĂRIT. AU FOST ACHIZIŢIONATE DOUĂ AUTOBUZE SECOND-HAND

Doi mastodonţi Volvo au sosit, deja, la Buzău şi vor rula, în scurt timp, pe străzile oraşului. Cele două autobuze vor mări flota societăţii, care, astfel, va putea suplimenta traseul Buzău-Mărăcineni-Săpoca. Preţul plătit pentru fiecare autobuz a fost de 15.000 de euro.

autobuzeTrans Bus Buzău va suplimenta, în curând, numărul mijloacelor de transport de pe traseul 2M, cu două autobuze. Cum societatea de trasport nu dispunea de mijloace suficiente, a cumpărat de urgenţă două autobuze second-hand, din Elveţia.

Acestea nu vor circula în afara oraşului, pentru că nu au vignetă, dar vor putea deservi transportul urban. Alte două autovehicule vor fi redirecţionate pe traseul 2M, Buzău-Mărăcineni-Săpoca.

Chiar dacă autobuzele sunt fabricate în 2001 şi au rulat un număr impresionant de kilometri, beneficiază de dotări superioare celor care circulă acum în municipiu.

Conducerea societăţii de transport intenţionează să mai cumpere trei vehicule, tot în regim second-hand.  Pentru traseul 2M, se aşteaptă, încă, reintroducerea microbuzelor. Cel mai optimist termen este 1 noiembrie.  (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!