Publicat la: 01.04.2013. 11:33 / 2.299 views

DE 1 APRILIE, DIRECTORTUL TRANS BUS ŞI-A ANUNŢAT DEMISIA: „NU SUNT DE ACORD CU GRATUITATEA ELEVILOR PE AUTOBUZELE MELE! MI S-A TĂIAT DIN SALARIU!” AFLĂ AICI CE ALTE MOTIVE INVOCĂ ŞTEFAN JERCAN!

Gratuitatea pentru elevii buzoieni pe autobuzele Trans Bus, intrată în vigoare de ieri, produce şi un efect la nivel înalt, administrativ, în afară de primele zile în care patronii de maxi-taxi cunosc încasări scăzute, ce la un moment dat pot însemna falimentul multor operatori de pe piaţa buzoiană.

Directorul Trans Bus Buzău, Ştefan Jercan, a anunţat că îşi dă demisia, după ce azi-dimineaţă s-a trezit, pe birou, cu o decizie de diminuare a salariului semnată de primarul Constantin Boşcodeală. Hotărârea este motivată prin faptul că, odată cu introducerea gratuităţii pentru elevii cu domiciliul în Buzău pe mjloacele Trans Bus, încasările scad iar responsabilitatea conducerii societăţii subvenţionate de Primărie se reduce la rândul ei. „Nu sunt de acord cu gratuitatea elevilor pe autobuzele mele! Mi s-a tăiat din salariu! Eu m-am chinuit să fac un management competent şi la standarde civilizate dar văd că deciziile din ultima vreme se bat cap în cap cu intenţiile mele de a revigora activitatea firmei de transport în comun. Îmi dau demisia!”, ne-a declarat directorul Trans Bus, Ştefan Jercan.

Iată ştirea legată de aprobarea în CLM, săptămâna trecută, a gratuităţii elevilor pe autobuze şi a unor restricţii pentru pensionarii cu venituri de peste 2.500 de lei.

 

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!