Publicat la: 11.08.2014. 22:35 / 1.365 views

DE CE PRIMĂRIA NU MAI CUMPĂRĂ AUTOBUZE ? „NU AVEM BANII NECESARI, IAR BOŞCODEALĂ VREA DOAR NOI”

Veste excelentă pentru proprietarii afacerii numită maxi-taxi din oraş şi tristă pentru buzoienii care şi-ar fi dorit un transport local mai civilizat şi mai confortabil cu autobuzul.

AUTOBUZ VS MAXI TAXIÂMulţi ani de-aici înainte transportul public va rămâne la fel, dacă nu cumva se va înrăutăţi, pe măsură ce actualele mijloaxce de transport se vor învechi.

Primăria nu are bani de autobuze noi. „S-a format un şanţ care se lăţeşte din ce în ce mai mult, între costul autobuzelor noi şi cât poate da primăria, chiar şi în leasing.

În plus, nu cred că un asemenea efort financiar merită a fi făcut.

Ţinând cont de trama stradală din Buzău, consider că mai utile sunt mijloacele de transport cu gabarit mai mic, dar cu o ritmicitate bună” a anunţat deunăzi vicele Fănică Bârlă.

 

DE CE NU SE IAU SECOND-HAND ? „PRIMARUL BOŞCODEALĂ NU VREA DECÂT NOI!”

Dacă bani pentru autobuze noi aflăm că nu sunt, deşi primarul Boşcodeală se făleşte la aproape fiecare discurs public că veniturile municipalităţii sunt de la an la an mai mari, se pune logic întrebarea de ce nu se achiziţionează autobuze second-hand aşa cum fac alte primării din ţară ?

„Domnul primar nu vrea decât autobuze noi. Dânsul este inginer auto, este meseria lui de bază, ştie mai bine decât noi că autobuzele second-hand n-ar fi o afacere bună pentru Buzău” a răspuns vicele Bârlă.

Care a lăsat totuşi impresia că n-ar fi împotriva autobuzelor second-hand.

„În primul meu mandat de consilier am intermediat aducerea a 40 de astfel de autobuze din Italia. Ni le dădeau gratis.

Trebuia să suportăm doar transportul până la Buzău. Dar din diverse motive, s-a renunţat la această variantă”.  

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Oricine care are ocazia sa calatoreasca prin tara sau strainatate poate vedea ca peste tot transportul public se face cu vehicule conforme, in special autobuze standard, de 12 metri, care circula pe strazi foarte inguste, inclusiv in orasele istorice, iar bosco si banda lui ne spun ca la Buzau sunt mai potrivite dubele maxi-taxi! Da, mai potrivite, dar cu ce? cu interesele lor, nu? Nu se mai satura de tiganie!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!