CONCURSUL NAȚIONAL DE ARTE MARGARETA STERIAN, LA A XI-A EDIȚIE. PESTE 1500 DE PARTICIPANȚI DIN ȚARĂ ȘI STRĂINĂTATE

CONCURSUL NAȚIONAL DE ARTE MARGARETA STERIAN, LA A XI-A EDIȚIE. PESTE 1500 DE PARTICIPANȚI DIN ȚARĂ ȘI STRĂINĂTATE

Liceul de Arte organizează în aceste zile a XI-a ediția a concursului național de arte Margareta Sterian. Peste 1.500 de elevi din 90 de unități de învățământ din țară și de peste hotare s-au încris pentru a se afirma pe plan artistic în fața unui juriu cu așteptări foarte mari.

  Still0228_00008  arte 3

Ajuns la a XI-a ediţie, cuprins în calendarul activităților educative naționale, sub egida motto-ului Pasiunea creează valoare, Concursul Național de Arte „Margareta Sterian” oferă posibilitatea elevilor din diferite oraşe ale ţării să se descopere şi să se afirme pe plan artistic.

Succesul înregistrat în anii precedenţi a confirmat faptul că elevii apreciază în mod deosebit competiţia, promovarea valorilor spirituale şi artistice, cele care le dau conştiinţa propriei valori, observându-se interesul crescut pentru rolul factorilor emoţionali în dezvoltarea lor ca tineri artiști.

Still0228_00009Cei 1.500 de elevi participanți vor fi jurizați de profesori de renume ai universităților de arte din țară, iar președintele conncursului este chiar decanul Universității Naționale de Muzică București, conferențiar universitar doctor Cristina Popescu Stănești.

Iubitorii muzicii clasice, pasionaţii de artă și toți cei care iubesc cultura sunt aşteptaţi duminică, 1 martie 2020 începând cu ora 10.00, la Vernisajul Expoziţiei și Gala Laureaţilor Concursului Național de Arte „Margareta Sterian”, în sala Consiliului Județean Buzău. (Mirela Copariu)

 

 

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și