AUTOBUZELE NU CIRCULĂ PE 1, 2 ŞI 3 IANUARIE. O FARMACIE VA FI DESCHISĂ ŞI ÎN NOAPTEA DE REVELION

AUTOBUZELE NU CIRCULĂ PE 1, 2 ŞI 3 IANUARIE. O FARMACIE VA FI DESCHISĂ ŞI ÎN NOAPTEA DE REVELION

revelion-transport-farma1-1024x637Autobuzele societăţii Trans Bus se vor retrage în garaje după orele 13 în ultima zi a anului.

Autobuzele nu vor circula deloc în zilele de 1, 2 şi 3 ianuarie. În schimb va funcţiona serviciul de maxi-taxi. Microbuzele vor circula  normal în ultima zi a anului, iar pe anumite rute se va circula şi pe 1 ianuarie.

În prima zi a anului, 20 de muncitori ai firmei de salubritate din oraş şi o maşină de colectare vor asigura curăţenia stradală. Pe 31 Ianuarie şi 2 Decembrie, colectarea gunoiului se va face după program normal.

Buzoienii care vor avea neapărată nevoie de medicamente în noaptea dintre ani trebuie să ştie că o singură farmacie va fi deschisă. Este vorba de spiţeria Dona 49 de  pe Unirii Sud, la parterul blocului P10. Aceasta va funcţiona non-stop şi în zilele de 1 şi 2 ianuarie.

(Andrei Solomon)

4 Comentarii la: “AUTOBUZELE NU CIRCULĂ PE 1, 2 ŞI 3 IANUARIE. O FARMACIE VA FI DESCHISĂ ŞI ÎN NOAPTEA DE REVELION

  1. Buzoienii sunt tratati ca niste gunoaie, bataia de joc a politicienilor si a afaceristilor.

    In timp ce in alte orase din tara transportul public CIVILIZAT so SIGUR este suplimentat, circuland chiar si noaptea, la Buzau cetateanul platitor de taxe este lasat pe mana profitorilor cu maxi-taxi-urile…

    Din contra, trebuia suspendata circulatia maxi-taxi-urilor si lasate doar autobuzele, astfel incat in aceasta perioada macar sa se circule civilizat si decent si la Buzau, nu inghesuit si cocosat in aceste cosciuge rutiere maxi-taxi….

    Dar de, interesele primeaza.

  2. Ca sa faca profit cei de la maxi taxi asta e scopul.

  3. Normal! Asa a fost obisnuit militianul Jercan, seful-hot de la TransBus. Astia sunt platiti din banii nostrii, pentru ca peste 80% din cheltuieli sunt suportate de la bugetul local. Aceasta societate nu este profitabila, nu produce decat pagube. Ar trebui privatizata sau sa ofere transport gratuit pentru toti buzoienii.

  4. Alo, TRANS BUS-ul, nu toata lumea are masina si e vorba de 3 zile…. cum se poate asa ceva?…Fiecare meserie are riscurile ei… Ce s-ar intampla daca si magazinele alimentare si-ar lua 3 zile libere?…sau medicii si asistentele, sau pompierii?… Pe ce lume traiti?…Tragem obloanele si ne doare la basca?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și