Publicat la: 03.12.2015. 20:38 / 4.299 views

ALVEOLĂ PENTRU MAŞINI, NU PENTRU AUTOBUZ. ŞOFERII CERTAŢI CU BUNUL SIMŢ PARCHEAZĂ ÎN STAŢIE

În faţa fostei uzine Contactoare, s-a amenajat de curând o alveolă generoasă destinată opririi în staţie a autobuzelor şi a microbuzelor.

alveola ocupata 3Scopul vizat era cel de a se evita blocarea traficului pe strada Mesteacănului atunci când mijloacele de transport în comun ajungeau în staţie. Din păcate însă, autobuzele opresc tot pe stradă, întrucât mulţi şoferi buzoieni îşi parchează maşinile în alveola proaspăt creată.

Poliţiştii susţin că acţionează zilnic în zonă şi că obişnuiesc să dea chiar şi amenzi.

E de precizat şi că telespectatori ai Campus TV care locuiesc în zonă au reclamat la redacţie că uneori, chiar dacă alveola nu este ocupată cu autoturisme, şoferii de autobuz preferă să oprească pe stradă, îngreunând traficul.

(Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. gavro spune:

    Politia ce face….? In tot orasul statiile de autobuz sunt blocate de autoturisme sau de taxiuri!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!