Publicat la: 06.04.2015. 16:47 / 1.152 views

10 STAŢII NOI DE AUTOBUZ

CĂLĂTORII BUZOIENI NU VOR MAI STA ÎN PLOAIE.

statie descoperita

statie acoperita

 

 

 

 

 

 

10 noi staţii de autobuz urmează a fi construite în acest an de municipalitatea buzoiană.

Se vor alege acele staţii unde călătorii aşteaptă autobuzul în ploaie, soare sau ninsoare, precum cele de la Clubul poliţiştilor.

În afara staţiilor prevăzute în bugetul primăriei pe anul 2015, ar putea apărea şi altele, modernizate de operatorii de transport privaţi din municipiu.

Primele 26 de staţii de autobuz au fost modernizate în urmă cu doi ani. Deşi au existat probleme de amplasare, din cauza trotuarelor înguste şi a proiectului deficitar, ele şi-au dovedit utilitatea.

2015 pare a fi anul modernizării transportului în comun din Buzău. La finalul acestei luni  va avea loc licitaţia pentru atribuirea traseele de maxi taxi, la care firmele interesate se vor prezenta doar ci microbuze conforme.

De asemenea, din toamnă, există posibilitatea ca transportul cu autobuzul să devină gratuit pentru toţi buzoienii. 

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!