Publicat la: 24.10.2019. 18:25 / 578 views

ZIUA ARMATEI ROMÂNE. CEREMONIE MILITARĂ LA CIMITIRUL EROILOR

Militarii din Garnizoana Buzău sărbătoresc Ziua Armatei Române. Ceremonia de depunere de flori va avea loc la Cimitirul Eroilor mâine, de la ora 10. În aceeaşi zi, de la ora 19 va avea loc retragerea cu torţe, din Piaţa Dacia până la Comandamentul Diviziei 2 Infanterie ”Getica”

ziua armatei 7 torte

Ziua Armatei Romîne va fi sărbătorită şi în Garnizoana Buzău în data de 25 octombrie.

La ora 10, la Cimitirul Eroilor va avea loc ceremonia de depunere de coroane şi jerbe de flori, care se va încheia cu defilarea trupelor din garnizoană.

În aceeaşi zi, de la ora 19, se va desfăşura ceremonia de retragere cu torţe din Piaţa Dacia, până la Comandamentul Diviziei 2  Infanterie ”Getica”, pe traseul bulevardul Unirii, Calea Eroilor până la giratoriu şi apoi pe bulevardul Mareşal Alexandru Averescu.

Militarii din garnizoana Buzău au demarat activităţile dedicate Zilei Armatei încă de duminica trecută, când s-au întâlnit cu buzoienii în parcul Crâng.

De asemenea, între 21 şi 24 octombrie, Muzica reprezentativă a Diviziei 2 Infanterie ”Getica” , a susţinut concerte în foişorul din Parcul Crâng, în fiecare dpă-amiază, între orele 16.30

In timpul desfăşurării ceremoniilor din 25 octombrie de la Cimitirul Eroilor, circulaţia rutieră va fi restricţionată între orele 9.30 şi 11.

De asemenea, se va restricţiona circulaţia şi seara, pe traseul pe care se va desfăşura retragerea cu torţe, între orele 19.30 – 20.30.

Pe bulevardul Unirii, circulaţia auto va fi oprită doar pe sensul către Calea Eroilor.

Bulevardul Averescu va fi închis doar pe tronsonul dintre stadionul Gloria şi intersecţia cu Calea Eroilor şi Unirii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!