Publicat la: 15.09.2020. 18:31 / 299 views

ZILE LIBERE DUPĂ VOT. DEZINFECTAREA ŞCOLILOR VA ŢINE COPIII ACASĂ

Toată lumea va vota pe 27 septembrie echipa care va administra Municipiul Buzău în următorii 4 ani. Copiii care învață în unitățile de învățământ în care vor funcționa secțiile de votare, vor sta acasă in perioada dezinfectării acestora, după terminarea alegerilor. Din comisiile electorale vor face parte și persoane desemnate să se ocupe de asigurarea condițiilor sanitare obligatorii.

pedagogic 1Pe 27 septembrie, buzoienii vor ieși la vot pentru a alege primarul și echipa de consilieri care vor gospodări orașul în următorii 4 ani.

Ca de fiecare dată, un număr mare de secții de votare vor fi amenajate în clădirile unor unități de învățământ din municipiu.

Alegerile locale pică într-o zi de duminică așa că, dezinfectarea școlilor în care au funcționat secțiile de votare va trebui efectuată în următoarele zile lucrătoare, când copiii ar trebui să fie la cursuri.

Anul acesta, din comisia electorală a fiecărei secții de votare va face parte și o persoană a cărei sarcină va fi aceea de a asigura respectarea tuturor regulilor obligatorii în perioada de alertă.

Așadar, copiii din unitățile de învățământ în care vor funcționa secțiile de votare, vor trebui să stea acasă câteva zile, până când acestea vor fi dezinfectate și pregătite pentru cursuri. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!