VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIȚIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIȚIE!

Astăzi, vineri, 4 iunie, a apărut o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului.

Pe prima pagină se titrează: „Deputatul (H)AUR de Buzău care a căsăpit oameni la Revoluţie…/Nicolae Roman, un fals erou de mucava!!!. Aflați cine este generalul Nicolae Roman şi despre implicarea sa în reprimarea sângeroasă a Revoluţiei de la Timişoara, dar şi referitor la încercarea acestuia de a obţine certificat de Revoluţionar cu Rol Determinant.

”Chinchilele de Pietroasele, motiv de ceartă politică între primar şi conducerea PNL Buzău”, citiți la știrile din politica locală.

Adrian Bîscă semnează editorialul Dreptatea lui Băsescu, sau cum gura păcătosului adevăr grăieşte!”.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Tone de deşeuri în albiile râurilor/Comisarii de mediu au împărţit amenzi”, „Primul tronson din A7, Ploieşti – Buzău, scos la licitaţie”, „Ce trebuie să ştim despre alimentaţia copiilor?/Interviu cu Apriliana Stănescu, medic specialist în nutriţie” și „Buget secătuit de pandemie/Cât a cheltuit Consiliul Judeţean?”.

Știrile sportive anunță performanța echipei de handbal feminin a orașului Buzău, care va evolua în Cupa EHF, precum și „Derby cu repetiţie/Lanurile şi Săgeata se întâlnesc şi în Cupă”

În această ediție citiți un reportaj despre Complexul Brâncovenesc de la Rm. Sărat, intitulat „Comoara de doi lei”. Pe ultima pagină, Viața Buzăului trage un semnal de alarmă: „Pericol uriaş la Siriu/Cad din nou bolovani pe carosabil”.