VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIȚIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIȚIE!

Astăzi, vineri, 18 iunie, a apărut o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului.

Pe prima pagină se titrează: Cornel Penu s-a întors acasă/Dublul campion mondial, omagiat la Buzău. Legenda vie a handbalului mondial a revenit în oraşul în care a copilărit, pentru a primi un omagiu din partea iubitorilor sportului şi a autorităţilor locale, la împlinirea a 75 de ani. Fostul portar nu a ratat ocazia de a juca, timp de câteva minute, sportul pe care îl iubeşte atât de mult și a povestit întâmplări din epoca romantică a sportului, una dintre ele trăită în 1974. Citiți povestea tricoului purtat în două finale de Campionat Mondial.

Urmăriri, blocaje, bătaie! Scene incredibile, petrecute la Buzău, au ajuns subiect de dezbatere la nivel naţional, în cazul incidentului parcă desprins din filmele cu grupări mafiote. Viața Buzăului prezintă pe larg filmul evenimentelor în mijlocul cărora s-a aflat un bărbat, autointitulat „activistul buzoian” și care au făcut ca la Buzău să descindă Corpul de control al IGPR.

Adrian Bîscă semnează editorialul Activistu’ lu’ peşte şi unghiile cu gel de poliţistă fină!!!”.

În această ediție, continuă interviul „Despre Banca de Gene, cu directorul Costel Vânătoru”.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Şedinţă istorică la Consiliul Judeţean”, „Târgul Dulce ca Mierea, un success/Turiştii, încântaţi de oferta variată”, „Oportunitate extraordinară pentru locuitorii zonei montane” și „Sintetic nou pe Cornel Negoescu. Pe ultima pagină Viața Buzăului publică articolul: „Cu un trecut controversat legat de Revoluţia din 1989… şi fără nici o jenă/Generalul deputat Nicolae Roman ia şi pensie şi salariu!”.