Publicat la: 26.10.2018. 16:42 / 1.171 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 26 oct„Apa de ploaie, din nou pe facturi”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi de ce şi când se va reintroduce plata apei meteorice.

Calitatea apei în unele comune din judeţ a provocat un nou scandal între primarul Buzăului şi preşedintele CJ. Toma cere demisia lui Neagu şi Tescaru şi pregăteşte o plângere penală. Citiţi ce acuzaţii se aduc furnizorului de apă şi declaraţiile celor implicaţi

Buzoienii sunt informaţi că Banca de gene va primi baza Urbis din Crâng. Aflaţi unde se vor muta angajaţii societăţii pendinte de Primărie.

Au început lucrările pe DJ 10 în punctul Măgura, dar mai sunt 24 de zone cu probleme. Citiţi ce spun autorităţile despre şansele de consolidare a drumului care leagă Buzăul de Braşov.

În această ediţie aflaţi că se dau amenzi consistente pentru ocuparea domeniului public, se pregătesc schimbări mari pentru zona centrală a municipiului, iar la Crâng s-au pus barierele. Buzăul are zone şcolare. Citiţi ce trasee au autobuzele destinate elevilor

În articolul Eveniment la Vila Albatros, aflaţi ce scopuri are nou înfiinţata Asociaţie Alexandru Marghiloman.

Liceul de Arte a primit oaspeţi de seamă, iar iubitorii de frumos sunt invitaţi în ultimul weekend al fiecărei luni în „Cuibul creativ”.

În pagina rezervată sportului, găsiţi informaţii din fotbal, rugbi şi ateletism.

Pe ultima pagină, citiţi că bicicletele de agrement au fost interzise în Crâng, iar la Casa de cultură de pe Bălcescu se fac pregătiri pentru spectatori.

Dintre titluri, amintim „Speranţa unei angajări” şi „Cupa satelor”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

pagini 26 oct

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!