Publicat la: 02.10.2020. 17:25 / 521 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 3 oct„Harta județului rămâne roșie”, se titrează pe prima pagină. Social-democrații au câștigat detașat alegerile la Buzău. Viața Buzăului prezintă în această ediție noua componență a Consiliului Local Buzău și a Consiliului Județean și cum s-au împărțit voturile în județ. Citiți și declarațiile oamenilor politici, înainte și după aflarea rezultatelor. Aflați ce le promite buzoienilor primarul Toma, proaspăt reales, și ce politician și-a dat demisia de onoare în urma scrutinului.

În această ediție, aflați când se va relua circulația pe podul Metalurgica și unde se finalizează un nou sens giratoriu. Citiți despre un proiect de extindere a rețelei de apă în Parcul Tineretului și un nou serviciu disponibil în autobuzele Trans Bus.

Viața Buzăului publică un interviu cu directorul RAM TERMO VERDE.

Iubitorii artelor află noutăți despre Bienala Internațională Ion Andreescu, aflată în plină pregătire, dar și când se reiau spectacolele de teatru la Buzău.

La știrile sportive anunță revenirea în ring a lui Bogdan Dinu.

Pe ultima pagină citiți cum au fost sărbătoriți seniorii Buzăului.

Dintre titlurile ediției, amintim: „O stradă din Italia, numită după o comună buzoiană, „Luni nu se învață în județul Buzău”, „Meșteșuguri tradiționale în Parcul Marghiloman” și „LPS primește bani pentru teste Covid”.

pagini 3 oct

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!