Publicat la: 18.09.2020. 17:45 / 461 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 19 sept„La școală, în pandemie”, se titrează pe prima pagină. Viața Buzăului încearcă să vă prezinte o radiografie a învățământului buzoian, la început de an școlar. O provocare deopotrivă pentru elevi, părinți și profesori. Șefii Educației au anunțat scenariile după care se va învăța, dar care pot fi oricând modificate de evoluția infectărilor cu noul coronavirus. Resurse importante au alocat autoritățile locale. Cu toate acestea, învățământul online nu va da șanse egale pentru toți elevii, atâta timp cât aproape 11.000 de elevi nu au tablete.

Primul clopoțel a adus și primele probleme. Citiți despre cazurile speciale de la Berca și C.A. Rosetti. A avut loc și un protest împotriva măștilor în școli.

Reporterii au fost în mijlocul elevilor de la cel mai titrat Colegiu buzoian, pentru a afla cum se învață la Hasdeu. Au fost și preșcolari care au avut primele ore în natură, după cum aflați în articolul ”Grădinița din parc”.

Cititorii află când ar putea ajunge gazele la Mărăcineni, cine este cel mai nou cetățean de onoare al județului și de când vor putea vedea creațiile lui Dali, la Muzeu.

O veste bună: au venit vaccinurile antigripale. DSP așteaptă însă să afle cine are prioritate la vaccinare.

În această ediție, aflați în ce alte comune vor ajunge autobuzele Trans Bus și ce lucrări se fac pe Aleea Castanilor.

La știrile sportive, citiți despre surpriza provocată de fotbaliștii Gloriei și ce au făcut handbaliștii în primul turneu al campionatului.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Practică, în pandemie”, „Noi lucrări la pasarelă”, „Rețea de proxenetism, destructurată”, și „Debandadă în Liga Florilor”.

pagini 19 sept

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!