Publicat la: 11.09.2020. 17:36 / 482 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 12 septembrie„Verde pentru toți elevii în bănci”, se titrează pe prima pagină. Scenariul verde se va aplica însă numai acolo unde se poate asigura distanțarea fizică. Aflați cum vor învăța elevii buzoieni și cum se pregătesc autoritățile să facă față neprevăzutului, dictat de evoluția infectărilor cu noul coronavirus.

În acest weekend, buzoienii sunt invitați să ia parte la un târg caritabil. Aflați în paginile ziarului cine este fetița care are nevoie de ajutorul semenilor și cum putem să-i slavăm viața.

Cititorii află că în curând Buzăul va găzdui un eveniment cultural major. Lucrări semnate Salvador Dali vor putea fi văzute la Muzeul Județean. În această ediție, aflați mai multe despre „Unexpected Dali”.

Buzoienii din anumite categorii sociale află de unde pot ridica măștile gratuite oferite de guvern.

Viața Buzăului anunță că încă 20 de autobuze, de data aceasta hibrid, vor circula în oraș, patru străzi mari vor fi asfaltate, iar la Buzău va fi construită una dintre cele mai moderne săli de sport din țară. Pe podul Drăgăicii se instalează un nou sistem de iluminat

Seniorii Buzăului vor fi sărbătoriți de ziua lor. Centenarii și cuplurile de aur trebuie să trimită din timp actele la primărie.

Ultima soluție – exproprierea, anunță autoritățile, aflate în imposibilitatea de a reabilita o bucățica de trotuar din centrul orașului, aflată în proprietate privată.

La știrile sportive aflați ce demersuri se fac pentru revenirea spectatorilor pe stadioane. Handbalistele au adus la Buzău bronzul Cupei României, o premieră. Citiți declarațiile antrenorului Mihăilă și a două jucătoare de bază, marcate de regretul înfrângerii din semifinale.

Pe ultima pagină citiți ce a spus ministrul Agriculturii, aflat în vizită la Buzău, despre viitorul Băncii de gene.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Obiective importante din județ, în discuție”, „Buzăul în tablouri”, „Rezistența prin cultură: dublă lansare de carte la poarta Crângului”, „Cursă printre șacali” și „Procent slab de promovabilitate la bacalaureatul de toamnă”

pagini 12 sept

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!