Publicat la: 07.08.2020. 16:10 / 643 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 8 august„Masca de protecție, pe post de accesoriu”, se titrează pe prima pagină. Aflați cum se conformează buzoienii obligației de a purta mască în spațiile deschise aglomerate. Reporterii au surprins imagini în parcuri și piețe, chiar la Monteoru, și din păcate mulți concetățeni se încăpățânează să ignore pericolul de infectare cu noul coronavirus.

Citiți și despre alte măsuri adoptate de autorități și ce le-a cerut prefectul forțelor de ordine, în materie de controale și amenzi.

În această ediție, aflați că s-a reactivat scandalul între Toma și Neagu.

Dosar surpriză pe masa procurorilor buzoieni: aflați de ce este cercetată dr. Scântei, de la DSP.

Buzoienii sunt informați că Palatul Copiilor și CSS Buzău trec în subordinea Primăriei iar Consiliul Județean va cumpăra un autovehicul hibrid.

Zona Năeni va fi mai accesibilă turiștilor, grație reabilitării unui important drum județean.

În articolul „Artă internațională la Buzău”, citiți despre un eveniment cultural de excepție, care va fi găzduit de Galeriile de pe Bălcescu.

Știrile sportive anunță adversari de marcă pentru handbaliste, în preliminariile Cupei EHF. Fotbaliștii Gloriei au primit teste negative la Covid și pleacă în cantonament.

Pe ultima pagină aflați cum decurg lucrările la giratoriul de la Gară.

Dintre titlurile ediției, amintim: „55%, procentul de promovare la Titularizare”, „Angajări de urgență, la Spitalul Județean” „Șeful UPU, infectat cu Covid” și „Un singur punct de prim-ajutor pe timp de caniculă”.

pagini 8 august

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!