Publicat la: 10.07.2020. 17:35 / 643 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 11 iulie„Încă un drum reabilitat de Consiliul Județean”, se titrează pe prima pagină. Aflați spre ce zonă turistică a Buzăului se poate circula în condiții civilizate.

Scene șocante au avut loc pe bulevardul Unirii. A fost o arestare în plin trafic care aducea mai mult a reglare între clanuri. Citiți ce a provocat mobilizarea de forțe a poliției și jandarmeriei.

Cititorii sunt informați că s-a reușit asfaltarea unei treceri pe sub calea ferată, pe șoseaua Vadu Pașii.

Buzoienii sunt exasperați de înmulțirea țânțarilor. Citiți ce măsuri a decis să ia Primăria.

Aflați și câți ani de închisoare au primit doi foști prefecți, în dosarul retrocedărilor de la Gura Teghii.

RAM a intrat în insolvență. Citiți ce asigurări primesc buzoienii racordați la sistemul centralizat, la pachet cu o rugăminte.

Viața Buzăului vă informează pentru ce servicii nu este încă obligatoriu cardul de sănătate.

Aflați câți absolvenți au susținut sesiunea specială a bacalaureatului.

Știrile sportive anunță cine este noul portar al Gloriei și ce jucători au părăsit echipa.

Pe ultima pagină aflați când se vor încheia lucrările în giratoriul de la Gară și despre „Curiosul caz al handbalistei Elena Livrinikj”, depistată cu Covid.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Cazuri de Covid la IPJ Buzău”, „A încercat să vândă subiecte pentru bacalaureat”, „Liderii liberali recunosc supremația PSD, la Buzău” și „Salvat după o tentativă de suicid”.

pagini 11 iulie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!