Publicat la: 17.01.2020. 18:24 / 668 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 18 ian„Bustul avocatului Stănescu, păzit non-stop”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce se va întâmpla cu lucrarea ce poartă semnătura lui Brâncuşi, după ce a fost declarată autentică, şi unde o vor putea admira buzoienii, peste puţin timp.

Scandalul Băncii de Gene nu s-a încheiat. Citiţi ce declaraţii surprinzătoare a făcut recent ministrul Agriculturii.

Buzoienii sunt informaţi despre finalizarea lucrărilor la Podul Marghiloman şi iminenta începere a celor de la Podul Metalurgica. Se pregătesc schimbări importante în zona centrală a municipiului. Aflaţi cum va fi reconfigurată parcarea de la Sf. Îngeri. După deschiderea străzii Sf. Sava în bulevardul Unirii, sistemul rutier din zonă va fi regândit, pentru fluidizarea circulaţiei.

Noutăţi despre pasajul de la Gară. Buzoienilor li se promite reabilitarea acestei importante căi pietonale, care leagă două mari cartiere de restul oraşului. 

În această ediţie, citiţi despre valul de pensionări din Poliţia buzoiană şi cauzele acestui fenomen.

Medicii avertizează asupra înmulţirii cazurilor de viroze respiratorii. A crescut şi numărul cazurilor de gripă.

A fost scandal pe îngroparea cadavrelor de porci, în urma incendiului de la ferma din Stâlpu. Citiţi ce acuzaţii au făcut proprietarii afacerii şi replica autorităţilor.

Viaţa Buzăului prezintă şi revolta a peste o sută de angajaţi ai „regelui vinului”, somaţi să dea înapoi salariile primite din fondul de garantare, pe când firma lui Ivănescu se afla în insolvenţă.

La cinci luni de la masacrul din spitalul Săpoca, aflaţi ce spune Avocatul Poporului despre caz, în timp ce din susrse neoficiale, am aflat care ar fi rezultatul expertizei neuropsihiatrice a celui care a omorât 7 bolnavi.

Sub genericul Simple note, citiţi articolul intitulat „Despre Belgrad, cu dragoste”.

Din sfera sportului, aflaţi că Gloria şi-a pierdut golgeterul şi a reşit să perfecteze patru transferuri

Pe ultima pagină, citiţi că Piaţa centrală va fi gata în februarie

Dintre titluri, amintim: „Ziua Culturii Naţionale, la Muzeu”, „Fără procese între orele 10 şi 11”,  „Regulament pentru protejarea locurilor de joacă”, „Buzăul, sub imperiul pestei porcine” şi ”Bilanţi AJOFM pe 2019: Numărul angajărilor, neaşteptat de mare”.

pagini 18 ian

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!