Publicat la: 22.11.2019. 18:12 / 592 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 23 nov„Altă sursă, acelaşi preţ la încălzire”, se titrează pe prima pagină. Citiţi de ce gigacaloria rămâne la aceeaşi valoare de anul trecut, deşi RAM a pus în funcţiune propriul sistem de termoficare, şi ce se va întâmpla anul viitor cu sistemul centralizat.

După zecile de sesizări ale locatarilor din Dorobanţi, o echipă mixtă a efectuat un control la cazanul montat la PT 4, care asigură căldura şi apa caldă în oraş. Citiţi ce măsuri au fost impuse, de urgenţă, pentru ca locatarii din zonă să nu mai aibă de suferit.

Închiderea Ecogen, fostul producător de energie termică, are încă repercusiuni pentru mulţi buzoieni.. Aflaţi de ce aproape 100 de familii din blocul Rotec nu au încă apă caldă. La Liceul Tehnic, singura unitate de învăţământ fără căldură, se lucrează în ritm alert pentru montarea noii centrale termice.

Buzoienii sunt informaţi când se vor aprinde luminile de sărbători şi se va deschide patinoarul din centru.

În această ediţie, aflaţi şi cum s-au pregătit autorităţile pentru deszăpezire şi de ce se va scumpi la anul gunoiul.

Viaţa Buzăului publică un reportaj despre usturoiul de Râmnicelu. Aflaţi cum să-l deosebiţi de cel din import şi cum încearcă un grup de agricultori locali, ajutaţi de cercetătorii de la Experimentala, să cucerească piaţa şi supermarketurile.

În pagina rezervată sportului, găsiţi ştiri din fotbal şi handbal.

Despre un caz social cu multe semne de întrebare, citiţi pe ultima pagină. O mamă surdo-mută se luptă să obţină custodia fetiţei.

Dintre titluri, amintim: „Centrul Militar va funcţiona în module”, „18,4 milioane euro, asfaltări europene” şi „Încă două focare de pestă porcină”.

pagini 23 nov

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!