Publicat la: 20.09.2019. 17:30 / 658 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 21 sept„Cornul de Turda, bătaie de joc în şcolile buzoiene” se titrează pe prima pagină. Viaţa Buzăului publică un amplu material despre gustarea pe care o primesc elevii buzoieni de la firma care a câştigat licitaţia pentru distribuirea produselor de panificaţie în şcolile din judeţ – o firmă care a ţinut capul de afiş în anii trecuţi din cauza neregulilor descoperite la livrarea acestor produse în alte judeţe. Directorul Școlii 11 a refuzat în mai multe rânduri cornurile. În alte unităţi au ajuns cornuri cu mucegai. Inspectoratul Școlar şi DSP Buzau s-au autosesizat.

Vom avea Bancă de gene la Buzău! Obiectivul pentru care au militat reprezentanţi de frunte ai Buzăului a primit undă verde de la Guvern. Aflaţi ce a declarat cercetătorul Vânătoru, atunci când ministrul Daea i-a înmânat numirea în funcţia de director.

În această ediţie, citiţi că vin bani pentru reabilitări de şcoli şi asfaltări în judeţ.

Șeful administraţiei judeţene promite că în vara lui 2020 se va circula pe podul Vadu Paşii.

Primăria se pregăteşte să-i sărbătorească pe seniori. Buzoienii care au o căsnicie de cel puţin 50 de ani sunt invitaţi la Palatul Comunal, pentru a fi luaţi în evidenţe.

În articolul „Scandal la Cândeşti”, citiţi ce acuzaţii li se aduc poiliţiştilor de la Berca.

A fost aprobat un proiect foarte important în sănătate. Aflaţi cum va arăta noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean şi când va fi gata.

Și alte obiective din municipiu intră în reabilitare, fie că vorbim de străduţele din centru, stadionul de atletism sau pasajul subteran de pe Unirii.

„Au refuzat cei de la Metalul să joace în cupă pe Gloria?” O întrebare la care puteţi afla răspunsul în pagina rezervată sportului.

Dintre titluri, amintim: „Aproape 1 milion de euro, profitul proxeneţilor”, „Restricţii în coadă de peşte la viaduct”, „Copilă de 9 ani, căutată 12 ore în pădure” şi „Parchetul cere raportul Corpului de Control în dosarul masacrului de la Spitalul Săpoca”

pagini 21 sept

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!