Publicat la: 09.08.2019. 18:45 / 787 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 10 august„Prizoniere evadate din viaţa de coşmar” se titrează pe prima pagină. Aflaţi poveştile unor femei care au găsit refugiu în singurul centru spcial pentru victimele violenţei în familie. Citiţi un reportaj realizat în locul unde se nasc speranţe pentru o nouă viaţă.

Cazul de la Caracal a fost comentat pe larg în paginile ziarului de Viorel Ştefu, fost comandat al IPJ Buzău. Ştefu îi acuză de incompetenţă crasă pe cei care au gestuionat situaţia.

În această ediţie, citiţi despre păţania unui buzoian care s-a trezit cu un consum enorm de apă.

Locuitorii municipiului riscă să rămână în plină vară, fără apă caldă. Am stat de vorbă cu responsabilii RAM despre ultimatumul Ecogen, dar şi despre iarna viitoare. Aflaţi ce eforturi se fac pentru a se porni noul sistem de furnizare a energiei termice şi ce veşti sunt despre preţul gigacaloriei.

Buzoienii sunt informaţi că reparaţiile la poduri vor începe îns curt timp, pe strada Mică se va circula după noi reguli, iar ajutoarele pentru centrale se extind.

Citiţi despre situaţia incredibilă de la Blocul operator al Spitalului Judeţean, după sistarea lucrărilor.

Aflaţi şi de unde provin majoritatea absolvenţilor care cer ajutorul de şomaj

Surpriză! Secţia de box a Gloriei, reactivată. Citiţi declaraţiile primarului despre finanţarea sportului cu mănuşi.

Ştirile din sport prezintă cu contracandidatele rugbiştilor în Cupa României.

Pe ultima pagină aflaţi că Mocanu îi cere ministrului să verifice botezurile din Poliţie.

Dintre titluri, amintim: „Avem Bibliotecă la Mall”, „Pestă porcină cu multe necunoscute”, „Controale ministeriale în toate şcolile gimnaziale”, „Pasajul de la Gară, o hrubă insalubră” şi „Scutere de mobilitate pentru şase buzoieni cu dizabilităţi motorii”.

pagini 10 august

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!