Publicat la: 05.04.2019. 19:59 / 676 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 6 aprilie„Consumul de droguri, în creştere la Buzău”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce a declarat chiar comandantul Poliţiei buzoiene despre acest fenomen.

Fostul viceprimar Andrei Neder a anunţat încă o demisie. Între timp, ALDE are o propunere pentru funcţia de viceprimar. Aflaţi cine ar putea face echipă cu primarul Toma.

Buzoienii sunt informaţi că o nouă clinică specializată în cardiologie s-a deschis la Buzău. Citiţi despre programul de screening gratuit oferit de Ritmico.

Au sosit biletele de tratament.  Casa de Pensii este asaltată de cereri.

Pe principiul „Laşi maşina şi iei autobuzul”, în bariera Ploieşti se va construi un Centru Intermodal de Transport. Cum va funcţiona şi ce facilităţi va oferi călătorilor, citiţi în Viaţa Buzăului.

S-au schimbat adrese în municipiu. Aleile au primit denumiri, iar blocurile – numere. Aflaţi ce trebuie să facă cetăţenii care locuiesc acolo pentru a-şi schimba cărţile de identitate.

Paul Beganu, condamnat pentru luare de mită în dosarul retrocedărilor de pădure de la Gura Teghii, a făcut plângere împotriva a doi procurori. Aflaţi ce acuzaţii le aduce fostul prefect.

În această ediţie, aflaţi cât de pregătiţi sunt viitorii absolvenţi se dea bacalaureatul şi cum decurge înscrierea la şcoală, în a doua etapă.

Informaţiile din sport prezintă evoluţiile bune ale echipelor de fotbal şi de futsal. Handbaliştii au un program infernal în play-out, iar handbalistele sunt decimate de accidentări. În schimb, echipele locale de volei sunt favorite la promovarea în elită.

Pe ultima pagină, aflaţi de ce nu mai poate fi cumpărat bilet de la şofer, în autobuz.

Dintre titluri, amintim: „S-a tăiat căldura”, „Tendinţe în moda locală”, „Muncitori vietnamezi în judeţ”, „Transport urban la Merei” şi „Marşul copiilor cu autism”.

pagini 6 aprilie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!