Publicat la: 29.03.2019. 18:38 / 1.221 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 30 martie„Andrei Neder şi-a dat demisia”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce a declarat primarul Toma şi care a fost reacţia conducerii ALDE după ce colegul de partid a părăsit funcţia de viceprimar.

Buzoienii sunt informaţi cum va arăta pasajul subteran de pe Unirii, iar pasarela de la Metalurgica intră în reparaţii

Vizita delegaţiei buzoiene în Republica Moldova este prezentată îna rticolul „Acorduri cu fraţii din Dubăsari”.

1 milion de euro au fost obţinuţi de la Uniunea Europeană, pentru desfiinţarea centrului de plasament care găzduieşte copii cu dizabilităţi. Aflaţi ce va construi pentru ei Consiliul Judeţean.

Un premiu important a fost adus la Buzău de hasdeeni. Citiţi despre rezultatele robotului construit de echipa Homosapiens de la Hasdeu.

În această ediţie, aflaţi cum încearcă liceele buzoiene să atragă viitorii absovenţi de gimnaziu.

Viaţa Buzăului anunţă o premieră în oraş: primul târg al universităţilor de stat. Aflaţi unde şi când se organizează.

Matematica a făcut ravagii la simulare. Citiţi ce măsuri ia Inspectoratul Şcolar.

În articolul „Trofeul Dumitru Dan”, este anunţată prima competiţie de anduranţă pentru ciclişti, la Buzău.

În pagina rezervată sportului, citiţi despre victoria Gloriei în faţa Oţelului şi despre egalul obţinut de handbalişti cu Steaua Bucureşti

Pe ultima pagină, aflaţi de ce întârzie lucrările la Colegiul Eminescu

Dintre titluri, amintim: „Aproape 100 de poliţişti, avansaţi în grad”, „Un băieţel de 11 ani are nevoie de ajutorul nostru” şi „Scriitorul Nicolae Bulat, cetăţean de onoare al judeţului”.

pagini 30 martie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!