Publicat la: 15.02.2019. 17:59 / 746 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 16 febr„Copaci bolnavi”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi de ce se aude zgomot de drujbe în pădurea Crâng. Ce spun reprezentanţii Ocolului Silvic Buzău şi ai administraţiei locale.

Buzoienii sunt informaţi în ce se transformă fosta arenă Concas, când se va ridica în Piaţa Dacia cortul pentru mărţişoare şi când vor demara lucrările la Bazar.

Aflaţi cum sunt păcăliţi consumatorii produselor de patiserie şi cofetărie şi care este of-ul legumicultorilor locali, care au ieşit în pieţe cu trufandale de primăvară.

Lider al mişcării unioniste, George Simion şi-a anunţat la Buzău intenţia de a candida la europarlamentare. Citiţi ce declară susţinătorii săi, personalităţi ale oraşului.

Viaţa Buzăului anunţă deschiderea uneia dintre cele mai moderne grădiniţe din ţară.

În această ediţie, cititorii sunt invitaţi să serbeze Dragobetele la Muzeul Judeţean. Amănunte în articolul „Dragobete vs. Sf. Valentin”

Din domeniul medical, buzoienii primesc veşti bune: o nouă secţie se va înfiinţa la Spitalul Judeţean, iar un specialist în chirurgie bariatrică va oferi consultaţii la o clinică renumită din oraş.

În schimb, dozele de vaccin antigripal trimise de minister la Buzău sunt mult sub necesar. Medicii de familie vor avea o misiune dificilă în a selecta pacienţii ce vor fi imunizaţi.

Îngrijorare în învăţământ: vor dispărea clase şi în următorul an şcolar. Nemulţumiri sunt şi în legătură cu sporul de stres.

Ştirile din sport anunţă demisia antrenorului handbalistelor, cunoscutul Dumitru Muşi. Echipa de futsal a Gloriei este în sferturile Cupei, iar fotbalul judeţean va avea reguli mai stricte din retur.

Pe ultima pagină este publicat articolul „Acvariu pentru bebeluşi”. Aflaţi ce rol are noul spaţiu de la Neonatologie.

Dintre titluri, amintim: „LPS Buzău va deveni academie de fotbal”, „Revolta primarilor”,  „Tribunalul Buzău, la bilanţ” şi „Taxiuri eco”.

pagini 16 febr

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!