Publicat la: 08.02.2019. 17:58 / 824 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 9 febr„Spitalul Judeţean, în programul AVC”, se titrează pe prima pagină. Pacienţii vor avea mai multe şanse de recuperare, după un acident vascular cerebral. Aflaţi ce este tromboliza şi ce condiţie există pentru a beneficia de acest tratament de top.

În articolul Scandal la Neniţescu, citiţi în ce condiţii periculoase pentru sănătate au învăţat elevii liceului

Viaţa Buzăului publică declaraţiile preşedintelui Petre Emanoil Neagu despre mişcările din PSD.

Buzoienii sunt informaţi că a sosit mobilier nou la Spitalul judeţean. Serviciul de Ambulanţă îşi înnoieşte parcul auto, însă rămâne nerezolvată criza de medici.

Au început plombările de iarnă, un nou proiect cu fonduri europene a fost câştigat de Consiliul Judeţean, iar Muzeul Chihlimbarului se închide pentru reabilitare.

În această ediţie, aflaţi ce noutăţi aduce pentru pensionari anul 2019.

Pesta porcină are o evoluţie alarmantă în judeţ. Citiţi ce spun autorităţile despre răspândirea virusului.

Ştirile din sport prezintă victoriile handbaliştilor şi un transfer exotic al echipei de rugby. AJF Buzău propune modificarea formatului ligilor din judeţ.

Pe ultima pagină este publicat articolul „Lucrări de modernizare în Piaţa Centrală”. Aflaţi ce schimbări se vor face în acest an.

Dintre titluri, amintim: „Sterilet gratuit la maternitate”, „Peste 100 de cazuri de gripă”,  „Vin alte autobuze la Buzău” şi „A reînceput amenajarea parcurilor”.

pagini 9 febr

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!