Publicat la: 29.08.2014. 16:20 / 4.276 views

VIAŢA BUZĂULUI, DE MÂINE LA CHIOŞCURI. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

VIATA BUZAULUIBuzăul era roşu. Va deveni şi mai roşu, se titrează pe prima pagină. Citiţi ce a declarat primarul Constantin Boşcodeală după ordonanţa care permite migraţia consilierilor şi primarilor.

Buzoienii sunt informaţi că monitorizarea calităţii aerului este o nouă păcăleală şi cum evoluează boala limbii albastre în judeţ.

În prag de nou an şcolar, condiţiile în zeci de unităţi de învăţământ sunt ca din alt veac. Autorităţile controlează, nimic nu se schimbă.

Avem autogări, dar autobuzele stau pitite. Cursele judeţene continuă să fie subiect de nemulţumire, în timp ce instituţiile responsabile se fac a nu observa.

Cel mai recent accident mortal de pe Variantă a convins autorităţile că trebuie să ia măsuri. Aflaţi ce lucrări se vor face în cele două curbe periculoase de pe şoseaua de centură.

În această ediţie, mai puteţi citi detalii despre crima de pe strada Triumfului şi traficanţii de droguri din Buzău.

Dintre titluri, amintim „Viceprimarul Bîrlă pleacă în America”şi „Ce se asfaltează toamna asta”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!