Publicat la: 28.04.2017. 18:01 / 4.444 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata buzaului 29 aprilie„Poliţia Locală mai are de aşteptat”, se titrează pe prima pagină. S-au iscat discuţii aprinse şi va fi nevoie de o şedinţă extraordinară pentru a se pune la punct funcţionarea Poliţiei Locale.

Tot pe prima pagină aflaţi cine este noul lider al liberalilor buzoieni.

Noul prefect a fost învestit. Citiţi declaraţiile oficialităţilor buzoiene şi cu planuri are şefa de la Casa Albă.

„La coadă în autobuz, pentru abonamente”. Aflaţi ce măsuri a luat Trans-Bus pentru a face faţă numărului mare de buzoieni care circulă gratuit cu autobuzul şi trebuie să intre în posesia tichetelor speciale.

Buzoienii sunt informaţi câţi bani a strâns Primăria de la contribuabili în primele trei luni ale anului şi cât cere CFR-ul pe pasajul părăginit din Gară. Vremea capricioasă a afectat legumicultura. Citiţi previziunile unui specialist de la Experimentala.

În articolul „Slalom pe trotuar”, sunt prezentate căteva pasaje pietonale pline de gropi şi care sunt priorităţile autorităţilor în materie de reabilitare.

Cum va arăta Bariera Ploieşti după modernizare, citiţi în articolul „Stradă etalon”.

O veste bună: modernizarea UPU se face cu bani europeni.

În această ediţie, aflaţi ce evenimente se pregătesc pentru primul festival al judeţului.

Dintre titluri, amintim „Protest spontan al finanţiştilor buzoieni” şi „Asfaltul a ajuns pe strada Viilor”.

Viata Buzăului publică o selecţie de epigrame, articole de medicină naturistă, programele TV anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!