Publicat la: 21.04.2017. 17:58 / 1.974 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 21 aprilie„Carmen Ichim, noul prefect de Buzău”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce a recomandat-o la şefia Casei Albe.

În articolul „Roşii toxice, cumpărate de la supermarket”, aflaţi cum se pot transforma în pericole pentru sănătate tomatele de import.

Buzoienii află cine este noul secretar al municipiului, cum se derulează programul „A doua şansă” în şcolile din judeţ şi ce amenzi riscă propietarii de câini care nu fac curat după patrupede în parcuri.

Încă nu se ştie când începe reparaţia Podului de la Mărăcineni. Citiţi ce răspuns a primit Prefectura. În schimb, se urgentează intervenţia la Siriu.

Iubitorii artelor sunt informaţi că la Galeriile de Artă şi Casa Vergu Mănăilă sunt deschise expoziţii, iar Pianul Călător ajunge şi la Buzău.

În această ediţie, aflaţi povestea cioplitorului de la Pietroasele.

Locuitorii oraşului care beneficiază de gratuitate pe autobuze trebuie acum să-şi facă abonamente, tot cu titlu gratuit. Amănunte despre documentele necesare şi punctele de eliberare, găsiţi în pagina 11.

Pe ultima pagină, citiţi ce modificări se pregătesc în traficul din Buzău.

Dintre titluri, amintim „Buzoieni la Cotroceni” şi „Bani pentru fermieri”.

Viata Buzăului publică o selecţie de epigrame, articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!