Publicat la: 10.03.2017. 18:59 / 641 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 11 martie„Maşinile parcate ilegal vor fi ridicate de Trans-Bus”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi cât vor trebui să plătească buzoienii pentru a-şi recupera autovehiculul şi ce mai prevede regulamentul aflat acum în dezbatere publică.

Este semnalată o situaţie creată de o aberaţie legislativă. „Un copil prins între două ţări” este povestea unui băieţel născut în Spania, adus de părinţi la Buzău şi care nu există pentru statul român.

Vizita primului ministru la Buzău este tratată pe larg în această ediţie.

Cititorii află că municipalitatea face planuri pentru renovarea stadionului de atletism  şi a skateparcului de lângă ştrand. Mai găsiţi lista străzilor ce vor fi asfaltate începând din această primăvară.

A început marea peticeală. Citiţi despre campania de plombare a gropilor din carosabil şi cine supervizează lucrările.

În această ediţie, se anunţă sosirea biletelor de tratament şi staţiunile pentru care pot opta pensionarii.

Hasdeienii ne dezvăluie ce înseamnă pentru ei concursul Humanitas în licee.

Dintre titluri, amintim „Patrimoniul genetic legumicol, în pericol” şi „Proiect pentru centura de este a oraşului”.

Viata Buzăului publică o selecţie de epigrame, articole de medicină naturistă, programele TV anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!