Publicat la: 27.01.2017. 18:34 / 1.398 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 28 ian„Taxa pe apa meteorică va fi suspendată”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi de ce s-a luat această măsură.

Buzoienii sunt informaţi că în municipiu nu se scumpeşte gunoiul şi cum ar putea fi descongestionat traficul în zona mall-urilor. Primăria caută soluţii şi pentru amenajarea unui nou cimitir.

Aflaţi de ce au fost citaţi de DNA mai mulţi foşti şi actuali consilieri municipali şi cum au fost prinşi mai mulţi traficanţi care vindeau etnobotanice în Buzău.

În această ediţie, citiţi povestea unei familii care trăieşte la lumina lumânării şi despre experienţa unică a unui nevăzător.

Pe ultima pagină, sunt prezentate planurile de modernizare a Spitalului Judeţean. Citiţi cu cât au crescut salariile şi câte angajări se vor face anul acesta în cea mai mare unitate spitalicească din judeţ.

Dintre titluri, amintim „Primari revoltaţi” şi „Gripa aviară, aproape de Buzău”.

Hasdeienii au realizat un reportaj despre întâlnirea cu imigranţii dintr-o comunitate de refugiaţi din Germania.

Viata Buzăului publică o selecţie de epigrame. Mai puteţi citi articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!