Publicat la: 19.10.2018. 16:57 / 1.197 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 20 oct„Mall de servicii la sediul din Bazar”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi cum se va transforma fostul centru comercial.

Buzoienii sunt informaţi că devine operaţional sistemul de cumpărare a biletelor de autobuz prin SMS, cât va mai rămâne închis pasamjul de pe Unirii şi cât se va investi în dotarea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean.

Podul de la Vadu Paşii prinde contur. Aflaţi ce termen avansează autorităţile pentru deschiderea lui.

În această ediţie mai aflaţi că Primăria negociază închirierea Bazinului Olimpic şi încep lucrările la Spitalul Brătianu. Un important drum judeţean este reabilitat. Citiţi cum va arăta la finalul lucrărilor DJ 203K.

Ordinul de reducere a posturilor din învăţământ nu a fost revocat. Amănunte în articolul „Contre între Inspectorat şi sindicat”. Tot din sfera educaţiei, citiţi despre cea mai amplă acţiune de curăţenie desfăşurată la o unitate şcolară.

Festivalul Top T este susţinut de primărie. Aflaţi ce a spus Opoziţia despre suma alocată.

În articolul „Castraveţi de iarnă”, aflaţi ce se mai cultivă în grădinile Experimentalei.

Pe ultima pagină, citiţi că primăria caută soluţii pentru ca buzoienii să nu resimtă brusc scumpirea gigacaloriei.

Dintre titluri, amintim „Momente solemne în Cimitirul Eroilor” şi „S-a deschis şantierul pe DN 10, la Măgura”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV , anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

pagini 20 oct

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!