Publicat la: 03.08.2018. 16:09 / 730 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 4 august„Apa meteorică, din nou pe facturi” se titrează pe prima pagină. Aflaţi de ce vom plăti din nou apa de ploaie şi cum vor autorităţile locale să înfiinţeze propriul sistem de colectare.

Mutarea Colegiului Eminescu în sediul fostului liceu de chimie s-a lăsat cu scandal. Cei de la Neniţescu nu vor să plece în alt liceu, pentru a le face loc. Citiţi ce acuzaţii aduce autorităţilor directoarea Liceului Costin Neniţescu.

Buzoienii sunt informaţi unde se mută camerele pentru rovinietă, pe ce traseu vor circula autobuze electrice şi când se toarnă asfalt pe străzile de pământ ale oraşului.

Toate garajele de pe domeniul public vor fi desfiinţate. Citiţi ce zonă este vizată pentru demolări.

Poliţiştii locali deschid un nou proces cu Municipalitatea, din cauza probelor sportive ce i-ar putea lăsa fără loc de muncă.

În această ediţie citiţi că Pădurea Crâng a intrat în proprietatea Primăriei, skate-parkul de la Tineretului va fi înfrumuseţat iar persoanele cu handicap mediu primesc gratuitate la Trans Bus.

Pe ultima pagină citiţi ce schimbări la vârful deconcentratelor sunt contestate de şefa de la Casa Albă şi cum a încercat Floria Stoian să intre în PSD.

Dintre titluri, amintim „Campania de vaccinare, un succes”, „Străzile vor fi tăiate doar cu informare oficială” şi „Pensionari fără răspunsuri al contestaţii”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

pagini 4 august

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!