Publicat la: 22.06.2018. 16:57 / 1.127 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 23 iunie„Maşină distrusă de tencuială” se titrează pe prima pagină. Aflaţi cine ar trebui să plătească reparaţiile.

Este scandal la „Buletine”. Fostul director a făcut plângere penală. Citiţi ce acuzaţii aduce colegilor.

Buzoienii sunt informaţi că Spitalul Judeţean a primit o donaţie importantă.

Selecţia pentru consiliul de administraţie al Companiei de Apă se prelungeşte.) Aflaţi cine sunt candidaţii. Între timp, noul director adjunct acuză un boicot în cadrul Companiei.

Aflaţi unde se va ridica un nou cartier al municipiului şi ce derogare s-a acordat privind circulaţia pe Calea Eroilor.

În această ediţie, citiţi despre o nouă reuşită a medicilor buzoieni, ce rezultate s-au obţinut în judeţ la Evaluarea naţională şi cum vor liceenii de la Arte să transforme scările Bazarului.

Aflaţi cum a decurs o operaţiune de salvare a broscuţelor ţestoase din fântâna de la Gară şi cât de repede vor fi curăţate locurile din parcurile oraşului.

Viaţa Buzăului prezintă noutăţi de pe scena politică locală: ameninţări cu excluderea deputatului Mocanu, schimbări de conducere la ALDE şi bilanţ la liberali.

Cupa Regiunilor ar putea fi organizată la Buzău, citiţi la ştirile sportive.

Despre stadiul lucrărilor pe Aleea Sporturilor şi problemele întâmpimate de drumari pe Pompiliu Ştefu, citiţi pe ultima pagină.

Dintre titluri, amintim „Capace cu stemă” şi „Interes scăzut pentru învăţământul dual”  .

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare  şi locurile de muncă vacante.

pagini 23 iunie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!