Publicat la: 03.11.2017. 18:55 / 964 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 4 nov“Medicii de familie aleg dialogul, nu pichetările”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi la cine vor apela medicii buzoieni şi care sunt problemele din sistemul de medicină primară.

Buzoienii sunt informaţi despre modificări de ultimă oră pe unele trasee ale Trans-Bus şi cum se pregătesc autorităţile pentru sezonul rece.  Aflaţi ce riscă directorii de şcoli care nu deschid terenurile de sport la sfârşit de săptămână.

Atenţionare pentru primărie: trotuarele trebuie adaptate pentru persoanele cu handicap.

În articolul „Ultimele asfaltări”, citiţi ce lucrări sunt planificate până la prima zăpadă. Şefii din Palatul Comunal promit şi redeschiderea pasajului de pe Unirii.

Centrul Muzeal Brătianu a primit undă verde  iar buzoianul care a străbătul globul pe jos are de acum un monument, la „Eroilor”.

Şefii educaţiei buzoiene au propuneri radicale pentru noua lege a educaţiei.

Hasdeienii au transformat Balul Bobocilor în cinematecă.

Informaţii despre stadionul de atletism, citiţi în pagina rezervată sportului, unde mai găsiţi articole despre echipele de handbal şi rugby ale clubului Gloria.

Pe ultima pagină citiţi despre spectacolul oferit de paraşutiştii participanţi la Memorialul Baştan şi cum a aniverat 150 de ani Şcoala „Aviator Mircea T. Bădulescu”.

Dintre titluri, amintim „La RAR se va lucra şi sămbăta” şi „A demarat acţiunea de ridicare a maşinilor abandonate”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

paginiviata 4 nov

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!