Publicat la: 08.09.2017. 18:00 / 523 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 9 sept“Podul de la Vadu Paşii, o certitudine”, se titrează pe prima pagină. Citiţi ce au declarat autorităţile şi constructorul despre lucrările la noul pod peste râul Buzău şi restaurarea celui construit de Anghel Saligny.

Buzoienii sunt informaţi în ce cartiere se vor mai aloca parcări de domiciliu şi de ce o iniţiativă a primăriei îi va obliga pe mulţi să-şi schimbe actele de identitate. Aflaţi ce locuri de joacă vor fi reparate şi unde se vor construi altele noi.

Proprietarii de animale sunt vizaţi de un regulament privind animalele de companie, aflat deocamdată în dezbatere publică.

Va începe ridicarea maşinilor de pe domeniul public. Aflaţi ce cazuri vor avea prioritate.

Proteste simbolice în prima zi de şcoală. Liderii de sindicat prezintă ce nemulţumiri au profesorii şi ce acţiuni se pregătesc pentru luna viitoare. Din sfera educaţiei, citiţi şi articolele: „Învăţământul dual, start cu probleme” şi Manuale cu ţârâita la clasa a V-a”.

În această ediţie, sunt prezentaţi pepenii pitici crescuţi la Staţiunea Legumicolă şi planta minune, care poate înlocui carnea.

În pagina rezervată sportului, aflaţi ce bugete au primit echipele clubului SCM Gloria şi cum se pregătesc handbalistele pentru derby-ul de săptămâna viitoare.

„Cu ochii-n patru după Hasdeu…” se intitulează articolul publicat de elevi ai Colegiului, în pragul aniversării a 150 de ani de la înfiinţare.

Dintre titluri, amintim „Vânzări auto second-hand, în creştere” şi „Teatru independent de comedie, la Buzău”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

paginiviata

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!