Publicat la: 25.08.2017. 18:13 / 1.050 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata buzaului“Buzoienii şi râmnicenii nu vor mai plăti apa meteorică”, se titrează pe prima pagină. Citiţi de când se va putea pune în aplicare măsura şi ce reducere la facturi vor avea agenţii economici din cele două municipii.

În această ediţie, citiţi un interviu oferit de un reputat medic, pe tema prevenţiei în viaţa femeilor.

Buzoienii sunt informaţi despre măsurile ce se vor lua pentru calmarea vitezomanilor de pe Frăsinet, la cât s-a ieftinit gunoiul menajer şi ce străzi se vor asfalta în următoarea perioadă în zona centrală.

Este avalanşă de cereri şi criză de bilete de tratament.

La Forţele de Muncă s-a înregistrat primul beneficiar al programului „Prima chirie” şi se aşteaptă bani pentru noi cursuri de calificare.

În această ediţie, citiţi declaraţiile Florinei Stoian, după demiterea prin fax din postul de inspector şcolar general. Alte ştiri din învăţământ anunţă măsuri de culturalizare a elevilor de la liceele industriale  şi pregătirile pentru aniversarea Colegiului Hasdeu.

Dintre titluri, amintim „Vin încă 4 medici, mai e nevoie de 20” şi „Galeriile de Artă au împlinit 35 de ani”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare  şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!